Bayrakli'da Asfaltlama Çalismalari Hiz Kesmiyor

Bayrakli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, ilçenin ihtiyaç duyulan mahallelerinde; yol yenileme, kaldirim, kilit parke ve asfaltlama çalismalarini sürdürüyor. Program dahilinde tüm cadde ve sokaklari gezerek sorunlari yerinde tespit eden ekipler, son olarak Yamanlar ve Fuat Edip Baksi Mahallerinde asfalt serimi yapti.

Bayrakli'da Asfaltlama Çalismalari Hiz Kesmiyor
Bayrakli’da, ilçe genelinde baslatilan yol-kaldirim düzenleme, bakim, onarim ve asfaltlama seferberligi hiz kesmeden devam ediyor. Vatandaslardan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak ilçenin her mahallesini karis karis gezen ekipler, yapilmasi gereken çalismalari yerinde tespit ediyor. Yol yenileme islemleri önem sirasina göre programlanarak hizla tamamlaniyor. Çalismalar, ilçe sakinleri tarafindan da memnuniyetle karsilaniyor. Son olarak Yamanlar Mahallesi 7355 ve Fuat Edip Baksi Mahallesi 1639/1 sokaklarda asfalt serimi gerçeklestiren ekipler, vatandaslarin daha rahat ve konforlu ulasim saglamasi için ilçe genelinde çalismalarini da sürdürüyor.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Ilçemizi daha yasanabilir bir yer haline getirmek için 24 mahallemizin tamaminda ihtiyaç ne varsa imkanlarimiz dahilinde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Göreve geldigimiz günden bu yana baslattigimiz yol yenileme çalismalari çerçevesinde Izmir Büyüksehir Belediyemizin IZBETON ekipleriyle birlikte tüm mahallelerimizde bozulan yollara asfalt döktük, kilit parke serdik kaldirim yaptik. Hangi mahallemizin ne sorunu varsa kalici çözümler üretmek için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA