Baskan Büyükkiliç'tan Kizilay'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kizilay Kayseri Sube Baskani Cafer Beydilli’ye ziyarette bulunarak, yeni görevini tebrik etti. Baskan Büyükkiliç, Kizilay Gönüllü Yelegi giyip rozet takarak, 1 adet de kurban bagisi yapti.

Baskan Büyükkiliç'tan Kizilay'a Ziyaret
Birligin, beraberligin ve dayanismanin en güzel örneklerini sergileyen, buldugu her firsatta hem vatandaslarla hem de kamu, kurum ve kuruluslari temsilcileriyle bir araya gelen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bu çerçevede Kizilay Kayseri Subesi’ne ziyaret gerçeklestirdi. Kizilay Kayseri Sube Baskani Cafer Beydilli’ye iade-i ziyaret yapan Baskan Büyükkiliç, Kizilay’in çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Kizilay Av. Ahmet Ulucan Kayseri Subesi Hizmet Binasi’nda gerçeklesen ziyarette Kizilay ailesine, yönetim kuruluna, üyelerine ve gönüllülere çalismalarinda kolayliklar dileyen Büyükkiliç, burada yaptigi konusmada, “Osmanli döneminde kurulan, Cumhuriyet’imizin en önemli kurumlarindan biri olarak kamuoyunda bilinen Kizilay’imizi daha iyi noktalara tasimak, bu kurumun daha güçlendirilmesi için bizler de üzerimize ne düsüyorsa onu yapma yönünde irade gösterecegiz” dedi.

El ele, gönül gönüle çalisacaklarini ifade eden Büyükkiliç, “Sohbet ortaminda projelerini dinledigimizde, hakikaten herkesin içine sinen, kamuoyunda kabul görecek olan projeler oldugunu duymaktan keyif aldim. Cenab-i Allah birligimizi, beraberligimizi bozmasin. Her kesime hitap eden projeler söz konusu, bu durum da bizi memnun ediyor. Hayirli, ugurlu olsun” diye konustu.

Kizilay Kayseri Sube Baskani Cafer Beydilli de, ziyarette yaptigi konusmada, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz nezaket gösterip, bize hayirli olsuna geldiler, kendisine tesekkür ediyoruz. Daha önce görüsmelerimizde de Kizilay’in en güvenilir, en büyük kurum oldugundan dolayi her türlü destegi verecegini ve yanimizda olacagini belirtmisti. Kendisine tesekkür ediyoruz, biz de vatanimiz, milletimiz, Kayseri’miz için elimizden gelen her türlü destegi kendisine verecegiz” dedi.

Beydilli, Baskan Büyükkiliç’a gönüllü yelegini giydirip Kizilay rozeti takti. Baskan Büyükkiliç, 1 adet kurban bagisi da yaptigini vurgulayarak, “Gönüllü üye olma projesini hayata geçirirken, madem gönüllüyüz, önümüzde Kurban Bayrami var. Kurban Bayrami’nda da kurbanlarimizi güvenilir sekilde teslim edebilecegimiz kuruluslardan birisi olarak gördügümüzü paylasiyoruz. Benim bir ilkem var, söz güzeldir ama eylem daha anlamlidir. Buraya gelmisken, bir kurban bagisini da yaparak, ilk uygulayanlardan biri olmayi tercih ediyorum” seklinde konustu.

Ziyaret sonunda Baskan Büyükkiliç, Kizilay yönetimi ile hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA