AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'SIHA' Tepkisine Yanit

AK Parti Sözcüsü, Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik, CHP Milletvekili Sezgin Tanrikulu’nun SIHA’lari yapan Bayraktar ailesini yargilayacagini ve SIHA’larin yapimini engelleyecegini söyledigini hatirlatarak, “Türkiye’nin milli güvenligi açisindan çok büyük bir kazanim olan SIHA’larimizla gurur duyuyoruz. SIHA’larimizdan rahatsiz olanlar terör örgütleridir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'SIHA' Tepkisine Yanit
Ömer Çelik, Adana’da Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavsagi açilis törenine katildi.

Burada konusan Çelik, “Cumhurbaskanimizin Türkiye için koydugu vizyonun en önemli parçalarindan bir tanesi ulasimla ilgili gerçeklesen çalismalardir. Simdi burada da vatandaslarimizin hayatini kolaylastiracak, Türkiye’de önemli bir marka olan organize sanayi bölgemize cazibe merkezi olmasini daha da güçlendirecek bir açilis gerçeklestiriyoruz. Biz bunlari milletimizin bize verdigi talimat çerçevesinde ortaya koyuyoruz. Ama karsimizdakiler, bugün sabah da dinledim Türkiye’de SIHA’larin yapilmasindan bu yollarin hayata geçirilmesine kadar her seye karsilar. Adana’ya yol yaptigimiz gibi Türkiye’nin her yerine yollar yapiyoruz. Ama bunlarin bu hizmetlere karsi çikmasi, bu hizmetleri kötülemesi tamamen millet siyasetinden devlete hizmet etme misyonundan ne kadar kopuk oldugunu gösteriyor. Dün bir milletvekilleri çikip SIHA’lari yapan Bayraktar ailesini yargilayacagini ve SIHA’larin yapimini engelleyecegini söyledi.

Türkiye’nin milli güvenligi açisindan çok büyük bir kazanim olan SIHA’larimizla gurur duyuyoruz. SIHA’larimizdan rahatsiz olanlar terör örgütleridir. Türkiye’nin barisini ve istikrarini tehdit edenlerdir. Dünyanin her tarafindan, SIHA’larimizin ortaya koydugu performans dünya barisi için tüm devletler tarafindan takdir edilmektedir. Bir tek kara propaganda odaklari SIHA’larimiza, yaptigimiz hizmetlere karsi çikmaya devam etmektedir. Türkiye’de de maalesef bu hizmetlere SIHA’larin yapilmasina, milli güvenligimizin kazanimlarina karsi çikmak yine ayni kadrodan Cumhuriyet Halk Partisi’nden gelmistir” dedi.



“SIHA’larimizi üretmeye devam edecegiz”

Ömer Çelik, CHP’lilerin Adana içinde yaptiklari hiçbir sey olmadigini ifade ederek, “Sadece karsi çikmakla yetiniyorlar. Bugünden sonra da yollarimizi yapmaya devam edecegiz. Türkiye’ye hizmet götürmeye devam edecegiz. SIHA’larimizi üretmeye devam edecegiz. Türkiye’yi büyütmeye devam edecegiz. Tas üstüne tas koyarak hedeflerimize yürümeye devam edecegiz. Bizlerin Türkiye karsiti ve Türkiye düsmanlarina verdigimiz en büyük cevap, bu açilislardir. Bizim Türkiye’nin karsitlarina verecegimiz en iyi cevap, Türkiye’nin çocuklarina daha iyi bir gelecek hazirlamaktir. Terör örgütlerinin arkasinda olanlar Dogu ve Güneydogu’ya yapilan yollardan da rahatsiz oluyorlardi. O yollarin yapilmasini engellemek için çesitli saldirilar düzenlediler. Yine o insanlara hizmet gitmesin, o insanlara refah gitmesin diye. Simdi yine kimlerin karsi çiktiklarini görüyoruz” seklinde konustu.

Ömer Çelik, bugünden sonra hizmeti en güçlü sekilde sürdüreceklerini, Cumhurbaskani’nin ortaya koydugu vizyon sayesinde hiç kimsenin hiçbir sart altinda hizmetlerin ortaya çikmasini engelleyemeyecegini söyledi.

Kaynak: İHA