Evliya Çelebi Yerleskesi Girisine DPÜ GSF Dokunusu

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Yerleskesi giris yolu üzerinde bulunan alt geçit Rektörlügün istegi üzerine Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü tarafindan tasarlanan ve tropikal kuslardan olusan kompozisyonla renklendirildi.

Evliya Çelebi Yerleskesi Girisine DPÜ GSF Dokunusu
Alt geçit duvar resim çalismasinin ilk bölümü, Görsel Iletisim Tasarimi bölümü ögretim elemani Ögr. Gör. Mehmet Pehlivan tarafindan Görsel Iletisim Tasarimi ve Resim Ana Sanat Dali ögrencilerinin katilimiyla tamamlandi. Çalismanin ikinci kismini olusturan diger tasarim ise yerleske çikis kisminda bulunan alt geçit üzerine yapildi. Bu kismin tasarimini da yine Görsel Iletisim Tasarimi bölümü ögretim elemanlarindan Ögr. Gör. Ilhami Diksoy’un es güdümünde Görsel Iletisim Tasarimi 4. sinif ögrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamalari II dersinin uygulamasi çerçevesinde tamamlandi.

Alt geçitlerde yapilan düzenlemelerden sonra çalismaya katilan akademisyen ve ögrencilere Rektör Prof. Dr. Kazim Uysal ve GSF Dekani Prof. Dr. Levent Mercin’in katildigi törenle tesekkür belgesi sunuldu.

Toplantida ayrica Uluslararasi “Tütünsüz Hayat” isimli afis yarismasinda da sergileme alan 20 ögrenciye tesekkür edildi.
Kaynak: İHA