Üsküdar Geleneksel Bes Çayi Bulusmasi

Üsküdar Belediyesi tarafindan parklarda yapilan geleneksel bes çayi bulusmasinda konusan Belediye Baskani Hilmi Türkmen, "Bugün biz de çocuklarimiz gibi çok mutluyuz. Karnelerini çocuklarimiza vermenin bahtiyarligini yasiyoruz” dedi.

Üsküdar Geleneksel Bes Çayi Bulusmasi
Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, baskan yardimcilari ve birim müdürlerinin Üsküdarlilarin talep ve isteklerini dinledigi bes çayi bulusmasi Dogancilar Parki’nda dün aksam gerçeklestirildi.

Etkinlik yöresel halk oyunu ekiplerinin gösterisi ve müzik esliginde basladi.

2021-2022 Egitim ögretim yilinin sonlanmasi ile karnelerini alan çocuklar etkinlikte doyasiya eglendi. Keyifli geçen park bulusmasina katilan mahalle sakinlerine çay ve simit ile birlikte dondurma ikram edildi. Bulusmaya mahalle sakinleri yogun ilgi gösterdi. Daha sonra vatandaslarla bire bir sohbet eden Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, Üsküdarli vatandaslarin talep, istek ve sikâyetlerini dinleyerek çözüm noktasinda yardimci oldu.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, “Sevgili dostlar bugün önemli bir gün. Ögleden önce sayin Cumhurbaskanimizin tesrifleri ile Burhan Felek stadinda Istanbul’umuzun 39 ilçesinden gelen çocuklarimiz ile beraber karne senligi yaptik. Milli Egitim Bakanimiz da oradaydi. Hep birlikte çok güzel bir karne senligi yaptik. Bugün biz de çocuklarimiz gibi çok mutluyuz. Karnelerini çocuklarimiza vermenin bahtiyarligini yasiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA