TYT'ye Geç Kalanlar Kapidan Döndü

YKS’nin ilk oturumu olan TYT’YE geç kalanlar kapidan döndü. Bahçelievler’de sinava geç kalarak sinirlerine hakim olamayan bir ögrenci, "Çantamda param var nasil birakayim" dedi, demir korkuluklardan geçmeye çalisan gençler ise polise yakalandi.

TYT'ye Geç Kalanlar Kapidan Döndü
Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin ilk oturumu olan ve bugün sabah gerçeklestirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) için adaylarin içeriye girisleri saat 10.00’da sona ermisti. Bahçelievler Anadolu Lisesinde sinava girecek olan bazi ögrenciler, içeriye giris saatini kaçirinca, görevlilerle aralarinda tartisma çikti.

“2 trilyon param var hesapta kime birakayim”

Sinav girisi için okul önüne gelen kiz ögrenci, içeriye giremeyince çantasini birakip geri geldi. Sinav giris saatini kaçirinca da güvenlik görevlileri, genç kizin okula girmesine müsaade etmedi. Bunun üzerine genç kiz sinirlerine hakim olamayarak yasanan duruma tepki gösterdi. Çevredeki vatandaslarin sessiz olmasi yönünde uyarmasi üzerine genç kiz, "2 trilyon param var hesapta, kime birakayim" diyerek bagirdi. Sinava giremeyen genç kiz daha sonra okulun önünden ayrildi.

Demirlerin üzerinden atlayan gençler polise yakalandi

Sinav giris saatini kaçiran bazi gençler ise, okulun önündeki demir korkuluklardan atlayarak içeriye girmeye çalisti. Bina girisinde yakalanan gençlerle polis arasinda kisa süreli gerginlik yasandi. Polis ekipleri adaylari, okulun disariya çikarmasiyla gerginlik sona erdi.
Kaynak: İHA