Usak'ta 'Ekonomiye Deger Katanlar Ödül Töreni'

Usak’ta TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun katilimiyla “Ekonomiye Deger Katanlar Ödül Töreni” düzenlendi. Törende Gedik Piliç toplamda 4 ödüle layik görüldü.

Usak'ta 'Ekonomiye Deger Katanlar Ödül Töreni'
Türkiye Odalar Birligi Baskani (TOBB) Rifat Hisarciklioglu, Usak Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (UTSO) düzenlenen "UTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi" açilisina katildi.

Merkezin açilisinin ardindan Hisarciklioglu ve beraberindeki Vali Turan Ergün, AK Parti Usak Milletvekilleri Ismail Günes ve Mehmet Altay, Belediye Baskani Mehmet Çakin UTSO Konferans Salonu’nda gerçeklesen “Ekonomiye Deger Katanlar” ödül törenine katildi.

TOBB Baskani Hisarciklioglu, yaptigi konusmada, Usak’in iplik, hali, deri ve dokuma kumas basta olmak üzere, tam 18 üründe, üretim kapasitesi anlaminda, Türkiye’de 1. Konumda oldugunu belirtti.

Hisarciklioglu, “Usak, 11 üründe ikinci, 30 üründe ise üçüncü sirada. Bu vesileyle, Usak’ta üretim ve yatirim yapan, tüm girisimcilerimizi de tebrik ediyorum. Usak’in buralara gelmesinde emegi olan tüm girisimcilerimizle ve onlari en iyi sekilde temsil eden Odamizla-Borsamizla, Baskanlarimizla, yönetim kurulu, meclis üyeleri, genel sekreterlerimiz ve tüm çalisanlariyla iftihar ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan düzenlenen ödül töreninde firmalara ödülleri ve firma yetkililerine plaketleri verildi.

Ödül törenine aldigi 4 farkli ödülle damga vuran Gedik Piliç’i temsilen katilan Fabrika Müdürü Sinan Gürüç, verilen plaketleri Vali Turan Ergün’den aldi.
Kaynak: İHA