'Hedeflerimize Ulasmak Için Azim Ve Kararlilikla Durmaksizin Çalisacagiz'

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, "Kütahya ve Türkiye’mizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulasmasi için büyük bir azim ve kararlilikla durmaksizin çalisacagiz" dedi.

'Hedeflerimize Ulasmak Için Azim Ve Kararlilikla Durmaksizin Çalisacagiz'
Dün Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle Kütahya Il Baskanligi görevine atanan Önsay, yazili bir açiklama yapti.

Göreve atanmasinin bir nöbet degisimi oldugunu belirten Baskan Önsay, "AK Parti Kütahya Il Baskanligina, 16 Haziran 2022 Persembe günü Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimizin tensipleri ile atanmis bulunmaktayim.Bu onurlu bir o kadar mesuliyeti agir görevi sahsima emanet eden Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiza sükran ve hürmetlerimi arz ederim.Bu süreç içinde yapilan degerlendirmelerde sahsima gösterilen güven ve teveccüh noktasinda ismimizi öneren kiymetli hemsehrilerimize, degerli teskilat mensuplarimiza, milletvekillerimize, koordinatörlerimize, Genel Merkez Teskilat Baskanimiza sonsuz tesekkürlerimi arz ederim. Biliyoruz ki bu görevler gelip geçicidir, nöbet degisimidir, yenilenmedir. En son il baskanligimizi yapan Sebahattin Ceyhun basta olmak üzere simdiye kadar il baskanligimizi yapmis tüm baskanlarimiza tesekkür ediyorum. Insallah görevimiz sürecinde ilimize, hemsehrilerimize güzel hizmetler yapacagiz ve Kütahyamizi daha ileriye tasiyacagiz. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in her zaman önemle vurguladigi gibi ’Bir olacagiz, iri olacagiz, diri olacagiz, kardes olacagiz, hep birlikte Türkiye olacagiz.’ Bu inanç dogrultusunda, Cumhur ittifaki olarak güzel Türkiye’mizin yeni ufuklara açilmasi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulasmak yolunda büyük bir azim ve kararlilikla durmaksizin çalisacagiz. Geçmiste teskilat kademelerinde görev almis tüm kardeslerimizin görüs ve önerilerine ihtiyacimiz var, buna sonuna kadar açigiz. Bu zorlu görevi basarmada tüm hemsehrilerimizin dua ve desteginizi bekliyorum. Allah utandirmasin, mahcup etmesin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA