Sakarya'da Tapu Dairesinde Ikisi Kadin Toplam 3 Memur Darp Edildi

Sakarya’nin Sapanca ilçesinde mesai saatleri disinda gittikleri tapuda islem yaptiramayan sahislar, ikisi kadin olmak üzere 3 memuru darp etti.

Sakarya'da Tapu Dairesinde Ikisi Kadin Toplam 3 Memur Darp Edildi


Olay, dün Sapanca Ilçesi Tapu Müdürlügünde meydana geldi. Iddiaya göre, saat 16.00 siralarinda Tapu Müdürlügüne giden vatandas, kimligini kaybettigini ve tapu islemi yaptirmak istedigini belirtti.

Görevli memur ise kisiye, Nüfus Müdürlügünden geçici kimlik alarak mesai saatleri içerisinde tekrar gelmesini söyledi.

Kimligini kaybeden vatandas mesai bitimi sonrasi saat 17.50 siralarinda tekrardan tapuya geldi. Isleminin yapilmasi talebinde bulunan vatandasa, görevli memur mesai bitiminden dolayi imza atmaya yetkili Tapu Müdürü ve Müdür Yardimcisinin çiktigini, islemin gerçeklestirilemeyecegini ve ertesi gün gelmesin durumunda isleminin yapilabilecegini belirtti.



Mesai saati disinda islemi yapilmayinca memurlara saldirdi

Talebinin yerine getirilmesi konusunda israrci olan ve aldigi cevap karsisinda öfkelenen kisi ile beraberindeki kisiler iddiaya göre, basvuru odasinin camlarini yumruklamaya basladi.

Argo kelime, küfür ve tehditler savuran ikisi kadin, ikisi erkekten olusan D.K., M.K., C.K. ve ismi ögrenilemeyen kisinin de aralarinda bulundugu 4 kisilik grup, çikan arbede esnasinda Tapu Müdürlügünde çalisan kadin çalisan S.D. ve S.T. ile I.A. isimli 3 memuru darp etti. Olayin haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri esliginde darp edilen 3 kisi Sapanca Ilçe Hastanesine götürüldü. Darp raporu alan memurlar, saldirganlar hakkinda saldiri ve darp suçundan sikayette bulundu. Saldirganlarin ise emniyetteki alinan ifadelerinin ardindan serbest kaldigi ögrenildi.
Kaynak: İHA