Saglik Yatirimlari Hizla Devam Ediyor

DÜZCE – Düzce’nin Kaynasli ilçesinde yapimi hizli bir sekilde devam eden 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonun insaatti hizla devam ediyor.

Saglik Yatirimlari Hizla Devam Ediyor
Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Kaynasli 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyon binasi insaat alanini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dr. Yilmaz, yapimina baslanilan yeni 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu’nun konumu itibariyle Ankara ve Istanbul gibi iki metropolün ortasinda olmasindan dolayi hem çoklu trafik kazalari hem de afetlere karsi olay yerine çok daha hizli ulasarak olaya aninda müdahale edebilecek stratejik bir konumda olmasi asabiyle çok önemli oldugunu belirtti.

Söz konusu Acil Saglik Hizmetleri Istasyonun yapimi tamamlandiginda bölgede yasayanlar için de önemli hizmetler verecegini belirten Dr. Yilmaz “Ilimizdeki mevcut istasyonlarin sayisini arttirarak, olaylara müdahale noktasinda zamanla yarisan saglik ekiplerimizin çok daha hizli olay yerine ulasarak, müdahalede bulunabilecegini ve böylece, kaza, afet gibi durumlarda tam donanimli ekip ve ekipmanlar ile olaya müdahale edebilecek. Amacimiz ilimiz genelinde vatandaslarimiza sunulan acil saglik hizmetlerinin kalitesinin arttirilmasi ve 7/24 kesintisiz saglik hizmeti sunan 112 Acil Saglik Hizmetleri personelimizin çagdas standartlarda 112 istasyonlarinda daha hizli ve kaliteli saglik hizmeti sunmasini saglamak” dedi.

Kaynak: İHA