Nazilli'de Saganak Yagis Nedeniyle Kapanan Yollara Aninda Müdahale

Aydin’in Nazilli ilçesinde etkili olan saganak yagis dolayisiyla olusan taskinlar bazi kirsal mahallerde yollari kapatirken, yasanan olumsuzluklara Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi ekipleri aninda müdahale etti.

Nazilli'de Saganak Yagis Nedeniyle Kapanan Yollara Aninda Müdahale


Nazilli’de bir süredir etkinli olan saganak yagis aksam saatlerinde etkisini arttirdi. Siddetli yagis dolayisiyla; Kizildere, Bagcilli, Arslanli, Bekirler, Bayindir, Sailer, Kardesköy, Karahalli, mahallelerinde taskinlar yasandi, yollar kapandi. Yagis öncesi teyakkuz halinde olan Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi ekipleri yasanan olumsuzluklara aninda müdahale etti.

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan yagistan etkilenen kirsal mahallelere giderek çalismalari yerinde inceledi. Tüm imkanlarin seferber edildigini belirten Baskan Özcan, "Yogun yagisin etkili oldugu Kizildere, Bagcilli, Arslanli, Bekirler, Bayindir, Sailer, Kardesköy, Karahalli, mahallelerimizde belediyemizin bütün birimleri ile sahadayiz. Dere taskinlari ve kapanan yollar için tüm personelimiz ve ekipmanlarimizla çalisiyoruz. Taskinlar sonrasi kapanan bütün yollarimizi ulasima açtik. Tüm birimlerimizle birlikte sahada canla basla mücadele etmeye devam ediyoruz. Tüm hemsehrilerimize geçmis olsun" dedi.

Kaynak: İHA