Genç Kizin Son Görüntüleri Güvenlik Kameralarina Böyle Yansidi

Çorum’un Osmancik ilçesinde iki gündür kayip olarak aranan 20 yasindaki Elif Akilli isimli genç kizin cansiz bedenine ulasildi.

Genç Kizin Son Görüntüleri Güvenlik Kameralarina Böyle Yansidi
Güney Mahallesi’nde yasayan Elif Akilli, 14 haziran 2022 Sali günü ögle saatlerinde evinden ayrilmis, aksam saatlerinde eve dönmeyen genç kizdan haber alamayan yakinlari polise giderek kayip basvurusunda bulunmustu. Ilçedeki kent güvenlik sistemi ve güvenlik kameralarini inceleyen polis ekipleri, genç kizin en son Kizilirmak istikametine gittigini belirlediler. Polis, Jandarma ve AFAD ekipleri tarafindan yapilan aramalar sonucu talihsiz genç kizin cansiz bedeni, ilçeye 8 kilometre uzakliktaki Kizilirmak nehri Karaçay bendinde bulundu. Sudan çikartilan genç kizin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Osmancik Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Iki gün önce evden ayrildiktan sonra kendisinden haber alinamayan Elif Akilli’nin görüntüleri Kizilirmak nehri yakinlarindaki bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde yolda yürüyen genç kizin, karsilastigi bir sokak köpegini sevdikten sonra yürümeye devam ettigi görülüyor.
Kaynak: İHA