Balikesir'de Asayis Operasyonlarinda 62 Gözalti

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde yaptiklari asayis ve uyusturucu operasyonlarinda 62 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 8 sahis tutuklandi.

Balikesir'de Asayis Operasyonlarinda 62 Gözalti
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Karesi, Ayvalik, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk Ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 17 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sev edilen 4 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 2 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 8 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve tüfege ait 25 adet kartus, 1 adet kurusiki tabanca ve tabancaya ait 100 adet fisek ele geçirildi.

Il Jandarma Komutanligi ekiplerinin genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Gönen, Ivrindi, Karesi, Kepsut, Marmara ve Savastepe ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 28 sahis yakalanirken, 4 adet ruhsatsiz av tüfegi, 13 adet av tüfegi fisegi, 4 adet biçak ele geçirildi.

Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticaretini, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak Il Merkezi, Bigadiç, Edremit, Havran ve Kepsut Ilçelerinde yapilan çalismada, 17 sahis gözaltina alinirken, 4 sahis sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 139,12 gram metamfetamin maddesi, 33,64 gram esrar maddesi, 246 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi, 7 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan aparat ele geçirildi.
Kaynak: İHA