Alanya'da Iskele Bölgesindeki Huzur Ve Güvenligin Saglanmasi Çalismalari

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Balikçilar Kooperatifi ile iskele bölgesinde huzur ve güvenligin saglanmasi için yapilmasi gereken çalismalar ele alindigi toplantida bulustu. Baskan Yücel “Bizim tek istegimiz bölgede huzur ve güvenin hakim olmasi” dedi.

Alanya'da Iskele Bölgesindeki Huzur Ve Güvenligin Saglanmasi Çalismalari
Alanya Balikçilar Kooperatifi yönetiminde yasanan degisiklik sonrasi Alanya Belediyesi ile is birligi ve dayanisma içinde çalismaktan mutlu olduklarini belirten Alanya Balikçilar Kooperatifi Baskani Kerim Baliktay “Biz iskele bölgesinin geçmiste oldugu gibi Alanya’nin en güzel yeri olmasi için gayret edecegiz, bu konuda da en büyük destekçimiz Alanya Belediyesi, Baskanimiz ve ekibine tesekkür ediyorum" diye konustu.

Alanya Liman Baskanligi’nin sorumluluk alaninda bulunan bölgede huzur ve güvenligin hakim olmasi için kurum olarak ellerinden gelen her türlü destegi vereceklerini kaydeden Alanya Liman Baskani Mehmet Sayhan “Hiçbirimiz burada kalici degiliz görev ve sorumluluk makaminda oldugumuz sürede yaptiklarimiz çocuklarimiza birakabilecegimiz en önemli deger olacak, biz buralardan gittigimiz zaman iyi anilarla anilmak hepimizin görevi” açiklamasinda bulundu.

“Huzur ve güven istiyoruz"

Alanya Belediyesi’nin iskele bölgesinde huzur ve güvenligin saglanmasindan baska hiçbir beklentisinin bulunmadigini kaydeden Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Bizim baska hiç bir beklentimiz yok, sadece Alanya’nin en özel yerinde huzur ve güvenli bir sekilde insanimizin gezip dolasabilmesidir. Halkin yararina olacak her çalismada yaninizda olacagiz. Önümüzdeki günler kent meydaninin 1. etabi için ihale yapacagiz yeni düzenleme ile birlikte bölge daha güzel bir hale gelecek. 1 yilda yaklasik 2 milyon kisi bot turlarindan faydalaniyor, bu esnaflarimizi da magdur etmeyecek bir düzeleme yaparak vatandasin hizmetine sunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA