Kayip 2 Gencin Son Görüstükleri 2 Süpheli Gözaltina Alindi

Denizli’de 4 gündür haber alinamayan 2 gencin telefonla en son görüstükleri 2 süpheli gözaltina alindi. Ormanlik alanda bulunan izler üzerine jandarma süphelilere tatbikat yaptirdi.

Kayip 2 Gencin Son Görüstükleri 2 Süpheli Gözaltina Alindi


Olay, Serinhisar ilçesi Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 9 Haziran 2022 Persembe günü Acipayam ilçesinde yasayan 19 yasindaki Ismail Yalçin, Serinhisar’da bulunan 17 yasindaki Hasan Akköse ile bulustu. Eve dönmeyen gençler, aileleri haber alamamasi üzerine karakola kayip basvurusunda bulundu.

Kaybolan gençlere ait cep telefonu ve kan izleri bulundu

Jandarma ekipleri baslattigi arama çalismalarinda 2 gencin bir otomobille 9 Haziran 2022 Persembe günü Denizli kent merkezine gittigini ve araçla geri Serinhisar ilçesine giris yapildigini tespit etti. 4 Gündür yapilan arama çalismalarinda sabah saatlerinde otomobil Yenice Mahallesi ormanlik alanda bulundu. Arabanin yakinlarinda yapilan arastirmada Ismail Yalçin (19) ve Hasan Akköse’ye (17) ait oldugu belirtilen parçalanmis halde 2 adet cep telefonu ve kan izleri bulan Jandarma ekipleri çalismayi genisletti.

Jandarma süphelilere tatbikat yaptirdi

Jandarma ekipleri yaptigi çalismada Yalçin ve Akköse’nin cep telefonu ile son görüstükleri 2 kisiyi gözaltina aldi. Gözaltina alinan süpheliler ilk ifadesinde tüfekle gençlerin ayagina ates ettigini ve olay yerinden ayrildiklarini, nereye gittiklerini bilmediklerini söyledi.

Olay yerinde yaptirilan tatbikat üzerine, Serinhisar ilçe çöplügünde jandarma, Denizli Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) ve sivil toplum kuruluslari arama çalismasi gerçeklestirdi. Aksam saatlerinde sonlandirilan arama çalismalarinin devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA