Yenimahalle'nin Minikleri Sünnet Oldu
Yenimahalle Belediyesi’nin her yil ihtiyaç sahibi ailelere geleneksel olarak düzenledigi sünnet törenlerinde bu yil, 700 çocuk sünnet olacak.

Sünnet kiyafetleri belediyeden
Yenimahalle Belediyesi sünnet olan çocuklarin pelerin, masallah, papyon, kusak, yelek, pantolon, gömlek, sapka, asa ve ayakkabidan olusan geleneksel sünnet kiyafetlerini de hediye etti.
Sünnet olan çocuklari ziyaret ederek ailelerine “hayirli olsun” diyen Baskan Yasar, 13 senedir 10 binden fazla çocugu sünnet ettirdiklerini söyledi.
Yasar, "Çocuklarimizin saglikli bir sekilde sünnetlerinin yapilmasi için elimizden gelen bütün imkanlari kullaniyoruz. Amacimiz Yenimahalle’de herkesin esit sartlarda yasamasidir. Insallah çocuklarimizin dügünlerini de beraber yapariz. Sünnet olan çocuklarimiza ve ailelerine sihhat diliyorum. Insallah önümüzdeki günlerde Yakacik’ta birbirinden güzel etkinliklerle çok güzel bir Sünnet Söleni düzenleyecegiz ve orada çocuklarimizla birlikte eglenecegiz" ifadelerine yer verdi.
Çocugunu sünnete getiren bir anne de Fethi Yasar’a tesekkür ederek, “Allah sizden razi olsun maddi imkansizliklar nedeniyle erteledigimiz sünnetimizi sizin desteklerinizle yaptik” dedi.
