Bosanma Asamasindaki Eslerin Aileleri Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Beylikdüzü’nde bosanmak üzere olan eslerin aileleri arasinda çikan kavgada 1 kisi hayatini kaybederken, 2 kisi yaralandi. Polis ekipleri hayatini kaybeden sahsin kaldirildigi hastane önünde genis güvenlik önlemi aldi.

Bosanma Asamasindaki Eslerin Aileleri Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali


Olay, saat 20.00 siralarinda Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Kervan Saray Caddesi’nde bulunan bir emlak dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bosanma asamasindaki eslerin aileleri emlak dükkani içinde tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Silahlarin çekildigi kavgada 48 yasindaki S.A. ile diger kisi silahla vurularak yaralandi, bir kisi de darp edilerek yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilari hastaneye kaldirdi. S.A. kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Diger 2 yaralinin ise tedavisi sürüyor.

Olay sonrasinda sokaga gelen polis ekipleri çevre güvenligini saglarken olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcisi da nalbur içinde ve sokakta incelemelerde bulundu. Hayatini kaybeden S.A.’nin yakinlari hastane önüne akin etti. Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Ekipleri hastane önünde genis çapli güvenlik önlemi aldi. Olaya karisan aile üyelerinden 34 yasindaki S.C.P. üzerinde tasima ruhsatli silahla, 38 yasindaki H.C.P. üzerinde bulunan ruhsatsiz tabancayla, 20 yasindaki O.C. ile 27 yasindaki H.C.P. ise silahsiz olarak gözaltina alindi. Olaya iliskin baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA