Yenimahalle Belediye Baskani Yasar Açiklamasi 'Yilin Her Günü Annelerin Bas Üstünde Tutulmasi Gerekir'

Ankara Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar katildigi anneler günü programinda “Yilin her günü annelerin bas üstünde tutulmasi gerekir” dedi.

Yenimahalle Belediye Baskani Yasar Açiklamasi 'Yilin Her Günü Annelerin Bas Üstünde Tutulmasi Gerekir'
Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, Belediye Baskan Vekili Mehmet Kartal ile birlikte Ergazi Mahallesi Muhtari Emine Yildiz tarafindan düzenlenen Anneler Günü programina katildi.

Yasar, Batikent Andora Dügün Salonu’nda düzenlenen etkinlige katilarak annelerin gününü kutladi.

“En güzel hediye hak ettikleri saygiyi, degeri vermektir”

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak konusmasina baslayan Baskan Yasar, “Annelere verilecek en güzel ve anlamli hediye, hak ettikleri saygiyi, degeri vermektir. Bugün hala bir yerlerde anne veya anne adayi baskilaniyor, siddete maruz kaliyor, katlediliyorsa oturup düsünmek lazim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdigi çagdas Cumhuriyet, kadin-erkek esitligini ve firsat esitligini içerisinde barindiriyor. O günlerden bu günlere büyük gelisim gösterdik. Fakat ne yazik ki kadinlarin sosyal hayatta ve is hayatinda kazandiklari haklar çagdas medeniyetler seviyesinde bulunan ülkelere oranla yetersiz kaliyor. Esit yurttasligi temel alan Türkiye Cumhuriyeti’nde kadinlarin hakkini hep beraber savunmaliyiz” dedi.

Kaynak: İHA