Yasli Adam 20 Metrelik Kuyuda Ölü Bulundu

Antalya’nin Akseki ilçesinde yasli bir adam, evinin bahçesindeki yaklasik bir buçuk metre genisliginde 20 metre derinliginde kuyuda ölü bulundu.

Yasli Adam 20 Metrelik Kuyuda Ölü Bulundu
Olay, Akseki ilçesine bagli Degirmenlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi Recep Özkan gece saat 01.00 siralarinda kuyuda bulunan Nail Akis (61)’dan ses gelmedigi için 112 Acil Çagri Merkezini arayip yardim istedi. Olay yerine jandarma, saglik ekipleri ve Antalya Büyüksehir Belediyesi Akseki itfaiye birimi sevk edildi. Itfaiye ekipleri halatlar ile yaklasik bir buçuk metre genisligindeki 20 metre derinligindeki kuyuya indi. Itfaiye ekiplerinin çikardigi Nail Akis’in saglik ekipleri tarafindan yapilan muayene sonucunda hayatini kaybettigi belirlendi.

Kuyunun içerisinde kazi aletleri, toprak çekmek için çeki aletleri bulundugu ögrenildi. Nail Akis’in emekli orman muhafaza memuru oldugu ve Serik ilçesinde ikamet ettigi, bir süreden beri Degirmenlik Mahallesi’nde yasadigi ögrenilirken, ev sahibi Recep Özkan’in ise ifadesine basvurulmak üzere gözaltina alindigi bildirildi.

Nail Akis’in cesedi Cumhuriyet Savciliginin incelemesinin ardindan Antalya Adli Tip Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA