Sincan Belediye Baskani Murat Ercan'dan Annelere Çiçek

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan Sincan sokaklarinda anne ve anne adayi kadinlara karanfil dagitarak Anneler Günü’nü kutladi. Çiçeklerini alan anneler bu özel günde kendilerini unutmayan Baskan Murat Ercan’a tesekkür etti.

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan'dan Annelere Çiçek
Sincan Belediye Baskani Murat Ercan Anneler Günü’nde Sincanli annelere güzel bir sürpriz yapti. Sincan’in merkez ve mahallelerini dolasan Baskan Ercan, anne ve anne adaylarinin Anneler Günü’nü çiçeklerle kutladi.

Anneler gününün önemine deginen Ercan, “Annelerimizin hakki asla ödenmez ve annelerimiz tek bir gün degil her gün basimizin taci. Fedakarligin, merhametin ve sevginin en güzel hali olan annelerimizin Anneler Günü kutluyor, uzun ve mutlu bir hayat diliyorum” diye konustu.



Sehit anneleri de unutulmadi

Baskan Ercan sehit annelerini de yalniz birakmadi. Ülkenin bölünmez bütünlügü için hayatlarindan vazgeçip sehit olan ölümsüz kahramanlarin anneleri ve eslerini de ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladi.

Sincan Belediyesi seralarinda Anneler Günü heyecani vardi

Annesine çiçek almak isteyen vatandanlar Sincan Belediyesinin serasindan alisveris yapti. Serada özenle yetistirilen birbirinden renkli ve mis kokulu çiçekler anneler için süslenip satisa sunuldu.
Kaynak: İHA