Sancaktepe'de 'Kadin Eli, Kadin Emegi Çarsisi' Açildi

Sancaktepe Belediyesi Kadin Aile Merkezi tarafindan organize edilen ’Kadin Eli, Kadin Emegi Çarsisi’nin açilisi Belediye Baskani Seyma Dögücü’nün de katilimiyla gerçeklestirildi.

Sancaktepe'de 'Kadin Eli, Kadin Emegi Çarsisi' Açildi
9 Mayis Pazartesi günü Sancaktepe Belediye Binasi yaninda bulunan alanda açilan Çarsi’da Sancaktepeli kadinlarin birbirinden kiymetli el emegi, göz nuru ürünleri yer aliyor. Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, açilista yaptigi konusmada, “Basta kadinlarimiz ve çocuklarimiz olmak üzere ailenin her bir ferdinin hukuksal, ekonomik, sosyokültürel ve egitimsel açidan hayata daha güçlü tutunabilmesi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Göreve geldigimiz günden bu yana Istanbul’un tek kadin Belediye Baskani olmanin bana verdigi sorumluluk ile ilçemizde hiçbir kadinin ve insanin siddete maruz kalmadigi, insan haklari temelinde güçlü aile, güçlü toplum modelinin insasina yön verecek projeler üretiyor, kadin istihdaminin artirilmasina katki saglayacak her türlü projeyi destekliyoruz. Bugün açilisini gerçeklestirdigimiz ve hediyelik esyadan dokuma ve tekstile çesitli alanlarda birçok yöresel ürün ile kadinlarimizin emeklerini ekonomiye kazandirirken ilçemizin tanitimina da katki saglayacagini düsündügümüz bu çarsiya destek veren ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Sancaktepe Belediyesi tarafindan bayanlara ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda kurulan Çarsi 15 Temmuz tarihine kadar 12.00-23.00 saatleri arasinda açik kalacak.
Kaynak: İHA