Sahnede Fenalasan Gülben Ergen Açiklamasi 'Meslek Hayatimda Ilk Kez Sahneden Ambulansa, Sonra Da Hastaneye Kaldirildim'

Düzcespor’un sampiyonluk kutlamasinda sahnede iki kez fenalasan ve hastaneye kaldirilan Gülben Ergen, taburcu olduktan sonra sosyal medyada hesabindan açiklama yapti. Ergen, "Meslek hayatimda ilk kez sahneden ambulansa, sonra da hastaneye kaldirildim. Düstükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle sahneme, sarkilarima devam ettim" dedi.

Sahnede Fenalasan Gülben Ergen Açiklamasi 'Meslek Hayatimda Ilk Kez Sahneden Ambulansa, Sonra Da Hastaneye Kaldirildim'
TFF 3. Lig 2. Grupta sampiyon olan Düzcespor’un kutlamalarinda sahne alan ünlü sanatçi Gülben Ergen, sahnede düsüp bayilmis, buna ragmen tekrar sahne almisti. Ikinci defa sahne alan ve tekrardan fenalasan Gülben Ergen, ambulansla hastaneye kaldirilmis ve konser iptal olmustu.

Hastaneden taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabindan açiklama yapan ünlü sanatçi Ergen, "Simdi Düzce’den geriye kalanlara baktim. Meslek hayatimda ilk kez sahneden ambulansa, sonra da hastaneye kaldirildim. Düstükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle sahneme, sarkilarima devam ettim. Sahne üzerinde kustum. Gündüz ben Düzce’ye yola çikarken oglumun mide bulantisi basladi.

Sahneye çikmak üzereyken de diger oglum mide bulantisi ve kusma yasadi. Annelik böyle içsellestirmek mi? Bilmiyorum ama tansiyonum o kadar düsük çikti ki, anisi olmayan bir Anneler Günü kaldi bende. Arayan, yazan, yanimda hissettigim tüm dostlarim, meslektaslarim hepinize tesekkür ederim. Dostluk, kardeslik ölmemis. Sampiyon Düzcespor’u kutluyorum ve Düzce seyircime anlayisi için tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA