Milletvekillerinden Is Adamlarina Destek Sözü

"Adana Için Birlik" temali kahvalti organizasyonunda Adana milletvekilleri is adamlariyla bir araya geldi.

Milletvekillerinden Is Adamlarina Destek Sözü
Üretici ve Sanayici Is Adamlari Konfederasyonu Adana Il Baskanliginca, Adana’da faaliyet gösteren is adamlarinin sikintilarinin anlatilmasi ve kisa sürede çözüme kavusturulmasi için düzenlenen organizasyona, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dagli, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Sevkin ve Burhanettin Bulut katildi.

AK Parti’li Dagli, “Böyle bir olusum ile bir araya gelmek, sizleri dinlemek bizim için çok önemli. Sizlerin meclisteki emanetçileriniz olarak sizlerin yasadigi sikintilarda her zaman yaninizda olacagimizi bilmenizi isterim. Son olarak da Adanamiz için düzenlediginiz bu anlamli organizasyon için basta Vedat baskan olmak üzere hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan CHP’li Bulut, “Genç, isil isil ve böyle dinamik bir ekip ile Adanamiz için bir araya gelmek, fikir alisverisinde bulunmak bizim için çok özel bir durum. Tüm vekillerimizin amaci Adana için, Adanali için hizmet etmek ve mücadele etmektir. Taleplerinizin çözümü veya mecliste dile getirilmesi konusunda her zaman yaninizda oldugumu belirtmek isterim” ifadelerini kullandi.

CHP’li Barut ise, “Adana için birlik temali bu organizasyonda tüm vekil arkadaslarim ile birlikte sizlerin meclisteki sesiniz olarak sizleri temsil etmeye ve sikintilarin çözüme kavusturulmasi hususunda konunun her zaman takipçisi olacagimizi bilmenizi isterim" dedi.

CHP’li Sevkin’de, “Diger vekil arkadaslarimin da ifade ettigi gibi Adanamiz için hizmet etmeye, hizmet eden sizin gibi degerli is insanlarina destek olmak boynumuzun borcu. Her zaman sizleri dinlemeye ve yardimci olmaya haziriz” dedi.

TÜSIKON Adana Il Baskani Vedat Örgen’de, “Sosyal sorumluluk projeleri, ihtiyaç sahibi ailelere gida yardimi, ögrenci kardeslerimize burslar, istihdam alaninda gösterdigimiz gayret ile yüzlerce insana is imkani saglayarak Adanamiz için elimizden geldigince hizmet etmeye çalisiyoruz. Adana için birlikte hareket etmeye ve birlikte çalismaya daima gayret gösterecegimizi bilmenizi isterim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA