Maltepe'de 100 Bin TL'lik Motosikleti Ittirerek Çaldilar

Maltepe’de bir arkadasinin evine gelip kapinin önüne spor motosikletini park eden vatandas, 100 bin TL degerindeki motosikletini park ettigi yerde göremeyince hayatinin sokunu yasadi. Motosikletini bulana 10 bin TL verecegini belirten hirsizlik magduru vatandas, ayni zamanda motosikletini kendisine geri getirmesi halinde hirsiza da 10 bin TL verecegini belirtti. Baska bir motosikletle gelen hirsizlarin, çaldiklari motosikleti ayaklariyla ittirerek götürdügü anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Maltepe'de 100 Bin TL'lik Motosikleti Ittirerek Çaldilar
Olay, geçtigimiz Cuma günü sabah saatlerinde Maltepe’de Çinar Mahallesi’nde yasandi. Spor motosikleti ile arkadasinin evine gelen Samet Gürkaynak, motosikletini kapinin önüne park edip arkadasinin evine girdi. Ertesi gün kapinin önüne çikan Gürkaynak, motosikletini biraktigi yerde göremeyince soke oldu. Çevredeki güvenlik kameralarini inceleyen Gürkaynak, 100 bin TL degerindeki motosikletinin, baska bir motosikletle gelen iki hirsiz tarafindan çalindigini fark etti. Gürkaynak, motosikletinin bir an önce bulunmasi için polise basvurdu.

Hirsizlik magduru Gürkaynak, motosikletini bulana ya da görene 10 bin TL verecegini belirtti.

Gürkaynak ayni zamanda çaldigi motosikleti geri getirmesi halinde hirsiza da 10 bin TL verecegini söyledi.



Motosikleti çalinan Samet Gürkaynak, “Maltepe’de arkadasimi ziyarete gelmistim. Sabah motosikletimi biraktigim alanda yoktu. Güvenlik kamera görüntülerine baktigimizda motosikletli 2 kisi direksiyon kilidini kirarak, egzoz kismindan ittirerek çaliyorlar. Motosikletimi bulanlara 10 bin TL ödül verecegiz. Hirsizlar da getirirse onlara da verecegiz. Yetkililerden bulunmasi konusunda yardim istiyoruz” diye konustu.

Öte yandan, hirsizlarin çaldiklari motosikleti ayaklariyla ittirerek götürdügü anlar güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde bir motosiklette bulunan hirsiz çaldiklari motosikleti ayagiyla ittiriyor. Çalinan motosiklete ise diger hirsizin oturdugu görülüyor.
Kaynak: İHA