Kahramankazan Zabitasi Çevre Kirliligine Geçit Vermiyor

Çevre ve doga dostu uygulamalariyla dikkati çeken Kahramankazan Belediyesi zabitasi, çevre kirliligine firsat vermemek için ilçe genelindeki fabrika, is yeri ve araçlara karsi denetimlerini araliksiz olarak sürdürüyor.

Kahramankazan Zabitasi Çevre Kirliligine Geçit Vermiyor
Kahramankazan Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, rutin denetimlerinin yani sira çevre ve doga dostu uygulamalariyla da fark olusturuyor. Zabita ekipleri, Ankara’nin sanayi kümelenmesi anlaminda yogun bir potansiyele sahip olan ilçede denetimlerini araliksiz olarak sürdürüyor. Sanayi kuruluslari ve bunlara yakin bölgeleri sürekli olarak denetleniyor. Ekipler denetimlerinin yani sira gelen ihbarlari da özenle degerlendiriyor. Zabita ekipleri bu denetimler sirasinda, çevre ve doga kirliligine sebep olan isletme ve araçlara aninda müdahale ediyor. Denetimler sonucunda çevreyi ve dogayi kirletenlere karsi gerekli cezai yaptirimlar uygulaniyor. Çevre kirliligine sebep olan cisim, ürün ya da maddelerin de temizlenmesi saglaniyor.

“Ekiplerimiz yogun mesai yapiyor”

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, belediye olarak yaptiklari ve yapacaklari tüm faaliyetlerde çevre ve doga dostu uygulamalara öncelik verdiklerini söyledi.

Baskan Oguz, “Bu alanda çalisan ekiplerimizin basinda ise zabitalarimiz geliyor. Zabitalarimiz, sürekli olarak ilçemizin tüm bölgelerinde denetimlerini sürdürüyor. Çevremizin ve dogamizin kirletilmesinin önüne geçmek için yogun bir mesai yapiyor. Temiz bir çevre ve saglikli bir doga için denetimlerimizi araliksiz olarak sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA