Didim Belediyesi'nden Kadinlara Binlerce Çiçek

Didim Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle kentte yasayan kadinlara Didim Belediyesi Tibbi Aromatik ve Süs Bitkileri Fidanligi’nda yetisen binlerce çiçegi dagitti.

Didim Belediyesi'nden Kadinlara Binlerce Çiçek


Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile harekete geçen Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü birimi Anneler Günü dolayisiyla Merkez Camii önünde kurulan stantta kentte yasayan binlerce kadina çiçek dagitti.

Didim Belediyesi Tibbi Aromatik ve Süs Bitkileri Fidanligi bünyesinde yetistirilen çiçeklerin hediye edildigi kadinlar, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’a tesekkür etti.

Basta Didimli anneler olmak üzere tüm kadinlarin Anneler Günü’nü kutlayan Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, "Dogumumuzdan itibaren desteklerini bizlerden esirgemeyen, hayatimizin her asamasinda yanimizda olan annelerimiz için ne yapsak az. Bugün, kendi fidanligimizda yetisen binlerce çiçegi Anneler Günü nedeniyle Didimli kadinlara dagittik, onlari bir nebze de olsa mutlu edebildik. Ekiplerimiz çiçek dagitiminin yani sira kentimizi de bin bir renkli çiçekler ile süsledi. Emeklerinden dolayi personellerimize tesekkür ediyor, tüm kadinlarimizin Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA