Bu Yil 35 Bin Kisi Çanakkale Gezisine Götürülecek

Sahinbey Belediyesi, ‘Gaziler Diyarindan Sehitler Diyarina’ projesi çerçevesinde 2022 yilinin ilk kafilesini karanfillerle Çanakkale’ye ugurladi. Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, suana kadar 111 bin 27 ögrenci ile vatandasi Çanakkale’ye götürdüklerini ve 2022 yilinda da 35 bin kisiyi daha süheda topraklarina ugurlayacaklarini açikladi.

Bu Yil 35 Bin Kisi Çanakkale Gezisine Götürülecek
Sahinbey Belediyesi, ‘Gaziler Diyarindan Sehitler Diyarina’ projesi çerçevesinde 2022 yilinin ilk kafilesini karanfillerle Çanakkale’ye ugurladi. Çanakkale Zaferi’nin 100. yilinda baslayan ‘Gaziler Diyarindan Sehitler Diyarina’ projesi ile 111 bin 27 kisiyi ecdadiyla bulusturan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, 2022 yilinda da 35 bin kisiyi daha süheda topraklarina ugurlayacak.

“Bayragina, vatanina sahip çikan bir nesil yetisecek”

Ögrencileri ugurlamak için havaalanina gelen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Çanakkale Zaferi’nin 107. yilinda ‘Gaziler Diyarindan Sehitler Diyarina’ projemiz çerçevesinde 2022 yilinin ilk kafilesini yolcu ettik. Daha önce 111 bin 27 ögrencimizi ve vatandasimizi Çanakkale’ye ugurlamistik. 2022 yilinda da 35 binin üzerinde ögrencimizi ve vatandasimizi ‘Gaziler Diyarindan Sehitler Diyarina’ gönderecegiz. Bize bu cennet vatani emanet eden canlarinizi bu vatan için seve seve feda eden 253 bin sehidimizi ziyaret edecekler. Ayrica Sahinbey Belediyesi olarak Çanakkale’de 4 sehitligi ihya ettik. O sehitliklerimizde ziyarete açildi ve gençlerimiz oralari da ziyaret edecekler. Bu vatan topraklarini gençlerimize emanet edecegiz. Gençlerimiz ecdatlarini ziyaret edip üzerlerine düsen vazifeyi yerlerine getirecekler" dedi.

Kaynak: İHA