80 Kisilik Huzurevi Projesi Protokolü Törenle Imzalandi

Zonguldak’ta is insani Akin Tatoglu tarafindan yapilacak olan 80 kisilik Beycuma Huzurevi yapim projesi isbirligi protokolü törenle imzalandi.

80 Kisilik Huzurevi Projesi Protokolü Törenle Imzalandi
Zonguldak Valiligi Sehit Ömer Halisdemir Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen imza töreni Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Beycuma Belediye Baskani Vural Kundakçioglu, Is Insani Akin Tatoglu katilimiyla gerçeklestirildi.

Imza töreninde konusan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, is insani Akin Tatoglu’na katkilarindan dolayi tesekkür ederek, “Ilimiz adina güzel bir hizmetin baslangicini yapiyoruz. Malumuz yasli bir nüfusa sahip su anda Türkiye ortalamasinin çok çok üzerinde bir yasli nüfusumuz var. Bu yaslanmayla beraber bazi ihtiyaçlari da beraberinde getiriyor. Basta barinma olmak üzere diger sosyal ihtiyaçlarin karsilanmasi açisindan yeni tesislere ihtiyacimiz var. Bugüne kadar ilimizde yatak kapasiteli 4 tane huzur evimiz var. Ancak bunlar yeterli degil. Yeni huzur evlerine ihtiyacimiz var. Ir taraftan devlet imkanlari ile yeni huzur evleri yapiyoruz. Malumunuz kisa süre önce Devrek ilçemizde ihtiyaçlari karsilayacak sekilde devreye soktuk. Yeni huzur evlerine ihtiyacimiz var. Bunun en önemli yatirimlarindan birisi olacak bu bölgemizin bilhassa Beycuma bölgemizin köyleri ile beraber vatandaslarimizin barinma ihtiyacini giderecek önemli bir hizmeti gerçeklestirmis olacagiz. Buna vesile olan is insanimiz Akin Tatoglu’na huzurlarinizda çok tesekkür ediyorum. Gerçekten takdire sayan bir davranis Allah hayrini kabul etsin” dedi.

Bölgeye kazandirilacak 80 kisilik Huzurevinin yapiminda göstermis oldugu hassasiyetinden dolayi Akin Tatoglu’na tesekkür eden AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, “Bugün çok güzel çok önemli bir projenin protokolü yapmak için bir aradayiz. Beycuma Beldemize yapilacak olan Huzur Evi insaatini üstlenmis olan hayirsever Akin Tatoglu yilladir bölgemizde, is camiasinda üretim ve istiham anlaminda çok büyük hizmetleri olan yeni yatirimlarla beraber bölgenin kalkinmasina önderlik eden ender insalardan bir tanesi. Sadece bugünkü protokolle degil egitim ve saglik alninda bölgemize destek oluyor. Bugün yapmis oldugumuz protokolle bölgemize kazandirilacak 80 kisilik Huzur Evinin yapiminda göstermis oldugu hassasiyetinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Is dünyamiza örnek bir proje olur. Katkilarindan dolayi Akin Tatoglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

Böyle bir projeye katki sagladigi için mutlu oldugunu ifade eden is insani Akin Tatoglu, “Böyle bir projede beraber oldugumuz için bende çok sevinçliyim. Bu yatirim için beni en çok tesvik eden Beycuma Belediye Baskani Vural Kundakçioglu, bölgede böyle bir arazi oldugunu bölgede böyle bir ihtiyaç olduguna beni ikna etti. Benimde sevdigim islerden bir tanesi oldugu için ata topragimiza yatirim yapmaktan mutlu oldum. Katkisi olan herkese tesekkür ederim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA