Jandarmadan Anneler Günü'nde Anlamli Ziyaret

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde jandarma personeli "Anneler Günü" dolayisiyla sehit annesi Yektare Öktem’i ziyaret etti.

Jandarmadan Anneler Günü'nde Anlamli Ziyaret
Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Muzaffer Sandal Koordinesinde Osmaneli Ilçe Jandarma Komutanliginda görevli personel, Van Baskale kirsalinda 13 Eylül 1994 yilinda teröristlerle girilen çatismada sehit olan Halil Öktem’in annesi Yektare Öktem’i ziyaret ederek, elini öptü, hayir dualarini aldi.

Ziyaret dolayisiyla duygulanan sehit annesi Yektare Öktem, Anneler Günü’nde ziyaret edilmenin mutlulugunu yasadigini belirterek, "Bir evladim gitti ama bir sürü evladim oldu. Onlarin hepsi benim evlatlarim. Hepsine her gün dua ediyorum. Onlari gördügümde evladimi görmüs gibi oluyorum" dedi.

Ilçe Jandarma Komutanligindan konuya iliskin yapilan açiklamada, "Basta vatanimizin bagimsizligi ve milletimizin birligi için canini feda eden aziz sehitlerimizin emaneti sehit anneleri olmak üzere, bizleri koruyup kollayan, mutlulugumuzu kendi mutlulugu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve hayatini, çocuklarinin hayatinin daha iyi olmasi için harcayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutladilar" denildi.
Kaynak: İHA