Salihli'de Çocuk Degerlendirme Egitimi Tamamlandi

Manisa’nin Salihli ilçesinde Çocuk Degerlendirme Testleri Egitimi adli proje çerçevesinde psikolog, sosyolog, psikolojik danisman ve sosyal hizmet uzmani olarak görev yapan 23 personele sertifikalari verildi.

Salihli'de Çocuk Degerlendirme Egitimi Tamamlandi
Manisa’nin Salihli ilçesinde Cumhuriyet Bassavciligi Salihli Denetimli Serbestlik Müdürlügü tarafindan hazirlanan ve basvuru sahibi Salihli Ilçe Milli Egitim Müdürlügü olan Çocuk Degerlendirme Testleri Egitimi adli proje tamamlandi. Zafer Kalkinma Ajansi 2021 Yili Teknik Destek Programi çerçevesinde desteklenmeye hak kazananlara düzenlenen törenle sertifikalari verildi.

Ögretmenevi ve Aksam Sanat Okulu’nda baslayan ve 3 gün süren egitim çerçevesinde Salihli’de psikolog, sosyolog, psikolojik danisman ve sosyal hizmet uzmani olarak görev yapan 23 personele Dr. Ömer Özer tarafindan 15 farkli çocuk degerlendirme test ve envanteri hakkinda egitim verildi.

Kapanis programina Salihli Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen ve Salihli Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yilmaz katildi.

Egitimi tamamlayan katilimcilara belgeleri takdim edildi. Ayrica egitimci Dr. Ömer Özer’e Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen tarafindan tesekkür belgesi takdim edildi.
Kaynak: İHA