Baskan Oktay'dan Bayram Ziyaretleri

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Ramazan Bayrami dolayisiyla vatandaslari ziyaret etti.

Baskan Oktay'dan Bayram Ziyaretleri
Önce Huzurevi, ardindan da otogar esnafi ile bayramlasan Baskan Oktay, Hisarönü, Degirmenyani ve Turgut’ta yasayan yasli, engelli ve hastalari ziyaret ett. Yaslilarin ve hastalarin hal ve hatirlarini sorarak iyi bayramlar diledi. Belediye ekiplerinin küçük hediyeler getirdigi vatandaslarla sohbet eden Oktay, “Belediye olarak her zaman yaninizdayiz. Bayramda da ziyaret ederek birlikteligimizi, beraberligimizi pekistirmek istedik. En basta saglik dilekleriyle bayraminizi kutluyoruz” dedi.

Baskan Oktay ayrica vefat etmis Marmaris belediye baskanlarinin da mezarlarini ziyaret etti. Merhum baskanlar Konti Ali Aygün, Zeki Güven, Kemal Seyfettin Elgin, Muharrem Elgin, Hamdi Yüzak, Mustafa Çoban, Ismet Karadinç, Hüseyin Fikri Öztan, Kadir Yalçin’in mezari basinda dua okuyan Oktay’a Belediye Baskan Yardimcisi Ihsan Öztürk, CHP Marmaris Ilçe Baskani Zekican Balci ve Meclis Üyesi Ali Aygün eslik etti.

Baskan Oktay, bayramin ikinci günü de sahada çalisan temizlik emekçileri ile bir araya gelerek bayramlarini kutladi. "Bayramda da ilçemiz için çalisan siz degerli emekçilerimize bir kez daha tesekkür eder, iyi bayramlar dilerim" dedi.

CHP Marmaris Ilçe Baskanligi’nda düzenlenen bayramlasma törenine de katilan Oktay burada da partililerle bir araya geldi. CHP Ilçe Baskani Zekican Balci’nin ev sahipliginde gerçeklesen bayramlasmaya CHP PM Üyesi Gizem Özcan Sayar, CHP Mugla Milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban da katildi.

Kaynak: İHA