Vali Çiçek Melikgazi Mahalle Muhtarlarini Dinledi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi mahalle muhtarlariyla toplantida bir araya geldi. Toplantida muhtarlarin istek talep ve sikâyetlerini dinleyen Vali Gökmen Çiçek, sorunlarin çözüm noktasinda ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Vali Çiçek Melikgazi Mahalle Muhtarlarini Dinledi
Yatirim Izleme ve Koordinasyon Baskanligi Toplanti Salonunda gerçeklesen toplantiya Vali Yardimcilari Abdullah Kalkan, Mehmet Sadik Tunç, Melikgazi Kaymakami Bülent Karacan, ilgili kurum müdürleri ve mahalle muhtarlari katildi.

Vali Çiçek toplantida yaptigi konusmada, sehrin içinde en önemli tanismam gereken kisilerin muhtarlar oldugunu bildigini ifade ederek, “Sayin Cumhurbaskanimizin size verdigi degeri biliyoruz. Bizim için de gerçekten çok degerlisiniz. Sahadaki elimiz ayagimiz gözümüzsünüz. Size sirtini yaslayan abat olur, size sirtini dönen perisan olur. Bunu defalarca gördük. Görev yaptigim her yerde en iyi dostlarim, sirdaslarim, dert ortaklarim muhtarlar oldu” dedi.

Muhtarlar ile hep omuz omuza mücadele ettigini belirten Vali Çiçek, “Isimizin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Vatandaslarimiz ilk sizi gördügü için size dertlerini anlatiyor ve size dertleniyor. Bunlarin hepsinin farkindayim. Hem kaymakamlarimizin hem vali yardimcilarimizin hem de benim görev yapacagimiz süre içerisinde sizlerle sürekli beraber oldugumuzu göreceksiniz. Sokakta, disarida neresi olursa olsun sik sik bu toplantilari yapacagiz. Insallah hiçbir sekilde birbirimizden kopmayacagiz” diye konustu.

Vali Gökmen Çiçek konusmasinin ardindan muhtarlara tek tek söz vererek, mahallelerine iliskin istek, talep ve sikâyetleri dinledi.
Kaynak: İHA