Sehir Mezarligi Aydinlatiliyor

Düzce Belediyesi, Sehir Mezarliginda baslattigi tadilat çalismalarini sürdürüyor. Bakim, onarim, yol, kaldirim peyzaj çalismalarinin devam ettigi sehir mezarligi, yeni aydinlatma sistemleri ile donatildi.

Sehir Mezarligi Aydinlatiliyor
Düzce Belediyesi Mezarlik Isleri Müdürlügü’nün, Sehir Mezarliginda gerçeklestirdigi tadilat, tamirat ve yenilemeye yönelik çalismalari sürüyor. Çürüyen, dallari kirilan, köklerinden dolayi mezarlara zarar veren, kabir ziyaretleri esnasinda ziyaretçiler için tehlike olusturacak bazi agaçlarin kaldirilmisti. Kirilan mezar taslarinin onarimi basta olmak üzere mezarlik alaninin temizligi, peyzaj çalismalari kaldirim ve yol çalismalarinin devam ettigi Sehir Mezarliginda aydinlatma islemlerine geçildi.

Ekipler, bir yandan mezarligin saglikli ve nezih bir ortam da gündüz oldugu gibi gece saatlerinde de ziyaretçilerine hizmet vermesini saglamak için çalismalari devam ettirirken, Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri de yürütülen ilk etap çalismalari mezarligin belirli alanlarina dikilen 43 adet aydinlatma diregi ile çalismalara destek oldu.

Yeni aydinlatma sistemleri ile gece boyunca aydinlatilmasi saglanan sehir mezarligi isil isil bir hale getirildi.

Kaynak: İHA