Mardin'de Özel Gereksinimli Çocuklara Spor Malzemesi Dagitildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in himayesindeki ‘Spor Aski Engel Tanimaz’ projesi ile özel gereksinimli çocuklara spor malzemeleri hediye edildi.

Mardin'de Özel Gereksinimli Çocuklara Spor Malzemesi Dagitildi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in himayesinde ‘Spor Aski Engel Tanimaz’ projesi dahilinde özel egitim okullarinda ögrenim gören özel gereksinimli çocuklara spor malzemesi hediye edildi. Programa, Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Suzan ve Il Gençlik Spor Müdürü Beytullah Birlik katildi.

Hediyeler, Vali Demirtas tarafindan ögrencilere dagitildi.

Cumhurbaskaninin himayesinde özel gereksinimli ögrencilere spor malzemesi hediye ettiklerini söyleyen Vali Demirtas, “Spor aski hakikaten engel tanimaz. Hem engelli kardeslerimizin hem de normal kardeslerimizin özellikle dünyada, Avrupa’da çok ciddi anlamda sporda bizi temsil etmeleri çok mutlu etmistir. Insallah sira buradaki engelli kardeslerimizde. Onlar hem Avrupa’ya gidecekler, dünyanin çesitli yerlerini gezecekler, Türkiye Cumhuriyeti’ni en güzel sekilde temsil edeceklerine inaniyorum. Bugün de insallah spor malzemelerini dagitacagiz ve sizler de gittiginiz yerlerde mutlaka ay yildizli bayragimizi dalgalandiracaksiniz. Sizlerden beklentilerimiz çok yüksek. Ögretmenlerimizle, okul yöneticilerimizle, gençlik ve spor müdürlügümüzle birlikte sizleri burada en güzel sekilde hazirlayacagiz. Gideceginiz yerlerde mutlaka ay yildizli bayragi dalgalandiracaksiniz. Sunu özellikle her zaman söylüyorum; burada tekrar söylemek istiyorum. Engelli kardeslerimiz bizim canimiz, cigerimizdir. Bundan hiç endiseniz olmasin. Ne zaman bir sikintiniz, bir probleminiz olursa bizim hem is yerlerimiz hem de evlerimiz 7 gün 24 saat hizmetinizde. Telefonlarimiz da size 24 saat açik, bunu da belirtmek isterim. Hepinize çok tesekkür ediyorum. Cumhurbaskanimizin himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanligimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligimiz ve Milli Egitim Bakanligimiz ile ortaklasa oldugumuz bir projedir. Simdiden hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA