ESOB Baskani Karaman'a Veda Yemegi Düzenlendi

Vali Cüneyt Epcim, önceki dönem Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Selahattin Karaman için düzenlenen veda yemegine katildi.

ESOB Baskani Karaman'a Veda Yemegi Düzenlendi
Birligin geçen hafta gerçeklestirilen genel kurulunda 34 yildir sürdürdügü oda baskanligi görevi için aday olmayan Karaman’in yerine Zekeriya Mevlütoglullari seçildi. Yeni yönetimin görevi devralmasi sonrasinda önceki dönem baskani Karaman için veda yemegi düzenlendi.

Baskan Karaman’in kendi döneminde yapimi tamamlanan eski Çiraklik Egitim Merkezi Salonu’ndaki veda yemeginde Karaman’a hizmetleri anisina plaket takdim edildi. Yemege katilan Vali Cüneyt Epcim, çeyrek asri geçen görev süresi boyunca yaptigi hizmetleri için Karaman’a tesekkür etti.

Vali Epcim, otuz yili asan görev süresinin kolay olmadigini ifade etti.

Karaman’in herkes tarafindan sevilip, saygiyla anildigini dile getiren Vali Epcim, “Bizlerle bir aradayken iyi bir insan modeli ortaya koymus, örnek insan modeli ortaya koymus, hiçbir saibeye bulasmadan otuz yilini esnaf odalarinda tamamlamis. Gerçekten bir tebrik ve tesekkürü samimiyetle hak ediyor.” dedi.

Karaman’a gelecek yasantisinda basari dileyen Vali Epcim, “Allah yolunu açik etsin. Kendisine Allah’tan saglik ve sihhat dolu bir yasam diliyoruz.” ifadelerini kullandi.

Vali Epcim, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskanligi görevini devralan Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Zekeriya Mevlütogullari’ni da tebrik etti.

Programda kisa bir konusma yapan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci de Baskan Karaman’a bugüne kadar olan hizmetleri dolayisiyla tesekkür etti.

Görev süresi zarfinda birçok Vali ve Belediye Baskani ile çalisma firsati bulduguna deginen Selahattin Karaman ise veda yemegine katilanlara tesekkür etti. Karaman, Vali Epcim ve Baskan Pekmezci ile yakin isbirligi içerisinde özverili çalismalara imza attiklarini bildirdi.

Karaman, esnaf ve sanatkârlar adina basta Vali Epcim olmak üzere tüm kurum temsilcilerine tesekkür etti.

Veda yemegi Karaman’a plaket takdimi ve hatira fotografi çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA