Elazig'da Erteleme, Üsenme, Vazgeçme Konulu Konferans Verildi

Elazig’da Yazikonak Belde Belediyesinin organize ettigi "Degerlilerimiz Degerlerini Ögreniyor” Projesiyle birlikte egitimler düzenlenmeye devam ediyor. Bu çerçevede bu ay erteleme, üsenme, vazgeçme konulu konferansa düzenlendi.

Elazig'da Erteleme, Üsenme, Vazgeçme Konulu Konferans Verildi
Elazig Yazikonak Belediyesinin hayata geçirdigi ve Milli Egitim Müdürlügü, Goncalar Solmasin Dernegi ve Mesleki ve Teknik Egitimi Yayginlastirma Dernegi isbirligiyle her ay düzenli olarak yapilan "Degerlilerimiz Degerlerini Ögreniyor" Proje egitimleri sürüyor. Bu çerçevede erteleme, üsenme, vazgeçme konulu konferansina Milli Egitim Müdürlügü Sube Müdürü Metin Özgen, Milli Egitim Müdürlügü Egitim Uzmani Ziya Polattas, Yazikonak Belediye Baskan Vekili Faruk Akar, Yazikonak Belediye Baskan Yardimcisi Hamza Yesiltarla, egitimci yazar Haci Ormanoglu okul ögretmenleri ve ögrenciler katildi.

Konferansa rahatsizligi nedeniyle katilamayan Baskan Hatif Çadirci ise ögrencilere selamlarini iletilirken misafir egitimci yazar Haci Ormanoglu’na Yazikonak Belediye Baskan Vekili Faruk Akar tarafindan plaket takdim verildi.

Kaynak: İHA