Bozüyük'te Protokol Ve Vatandaslar Bayramlasti

Bozüyük’te Ramazan Bayrami dolayisiyla ilçe protokolü, kurum ile derneklerin temsilcileri ve vatandaslarin katilimiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

Bozüyük'te Protokol Ve Vatandaslar Bayramlasti
Bozüyük Belediyesine ait dügün salonunda gerçeklestirilen bayramlasma programina AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yagci, CHP Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Garnizon Komutani Bkm. Yüzbasi Hamdi Ferhat Inanç, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Serkan Aktay, Ilçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik ve Ali Sahinoglu, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri, sehit ve gazi aileleri ile vatandaslar katildi.

Törende protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul ederek herkesin bayramini kutladilar. Programda konusan Ilçe Kaymakami Adem Öztürk salonda bulunan herkesin Ramazan Bayrami’ni kutlayarak “Ramazan Bayramini burada sizlerle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bayramlar birlik, beraberlik, kardeslik, yardimlasma ve dayanisma duygularinin en üst düzeye çiktigi müstesna günlerdir. Bugün burada gördügümüz tablo gerçekten bayramin anlamina uygun bir tablo. Birlik, beraberlik, kardeslik içerisinde Bozüyük’te burada bir arada olmak gerçekten takdire sayan. Bundan dolayi tüm katilimcilara tesekkür ediyorum” dedi.

Bayramlasma programinin ardindan Ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu ve beraberindekiler Bozüyük Devlet Hastanesi, Ilçe Emniyet Müdürlügü, Ilçe Jandarma Komutanligi ve Itfaiye Müdürlügü’nü ziyaret ettiler. Devlet Hastahanesi’nde bayramin ilk gününde görevlerinin basinda olan saglik çalisanlari ile hastalarin bayramini kutlayan Kaymakam Öztürk, Belediye Baskani Bakkalcioglu ve beraberindekiler daha sonra Ilçe Emniyet Müdürlügü’nü, Ilçe Jandarma Komutanligi’ni ve hemen ardindan da Itfaiye Müdürlügü’nü ziyaret ederek burada da görevlerinin basinda olan polis, jandarma ve itfaiyecilerin bayramlarini kutladilar, görevlerinde kolayliklar dilediler.
Kaynak: İHA