Kizilcahamam MTB Cup Dag Bisikleti Yarismasi Basladi

Kizilcahamam Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan organize edilen MTB Cup Dag Bisikleti Yarismasi basladi.

Kizilcahamam MTB Cup Dag Bisikleti Yarismasi  Basladi


Kizilcahamam Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu organizesinde 28-29 Mayis 2022 Cumartesi-Pazar günleri Kizilcahamam’da gerçeklesecek Kizilcahamam MTB Cup Dag Bisikleti Yarismasi basladi.

Yarisma için gün boyu kayitlar Kizilcahamam Belediyesi’nde gerçeklestirilirken halk bisiklet turu saat 18:30’da Kizilcahamam Soguksu Otel önünde gerçeklesti. Tura Kizilcahamam Kaymakami Can Aksoy, Kizilcahamam Belediye Baskani Süleyman Acar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Baskani Kizilcahamam Belediye Baskan Yardimcisi Yilmaz Özbek, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, yarismacilar ve vatandaslar katildi.



Otel önünden baslayan turda Kizilcahamam Belediyesi 1. Sinif Atik Getirme Merkezi’ne gidildi. Ardindan Hocali Aniti’na kadar gidilerek tur son buldu. Kizilcahamam Kaymakami Can Aksoy ve Süleyman Acar birer konusma yaparak katilan herkese tesekkür etti ve yarin ki yarislarda yarisacak yarismacilara basarilar diledi. Yarislar yarin saat 09:00’da Soguksu Milli Parki’nda start alacak. Gün boyu gerçeklesecek yarislarin ardindan saat 16:30’da Kizilcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydani’nda ödül töreni yapilacak.
Kaynak: İHA