Aydin'da Çaldiklari Araçla Izmir'de Kaza Yapan 15 Yasindaki Iki Çocuk Agir Yaralandi

Aydin’dan çaldiklari araçla Izmir’e gelen 15 yasindaki iki çocuk kaza yapti. Kazada yaralanan ve birçok hirsizlik suçundan kayitlari oldugu ögrenilen iki çocugun da durumunun agir oldugu ögrenildi.



Edinilen bilgiye göre, Germencik ilçesine bagli Çamköy Mahallesi’nden park halindeki 09 KS 328 plakali otomobili çalan O.Y. ve M.A., Tire’ye geldi. Ilçe merkezinde tehlikeli araç kullanan sahislar, park halinde bulunan bir araca çarparak kaçti. Vatandaslarin ihbari üzerine otomobilin çalinti oldugunu belirleyen Tire Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler, araci takibe aldi. Araci ilçe merkezinde bir süre kovalayan ekipler sehir disina çikan otomobili gözden kaçirarak takibi sonlandirdi.

Hastaneye kaldirilan çocuklarin durumlari agir

Gökçen istikametine geçen araç için jandarma ekiplerine haber verildi.

Boynuyogun Mahallesi yakinlarinda araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda elektrik diregine çarpti. Çarpmanin etkisi ile yaralanan çocuklar için vatandaslar ambulans talep etti. Olay yerine gelen ambulansla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldirilan ve birçok hirsizlik suçundan kayitlari oldugu ögrenilen çocuklarin durumlarinin ciddiyetini korudugu belirtildi.

Jandarma olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA