Alevler Lastik Deposuna Siçradi, Lüks Araçlari Kurtarmak Için Seferber Oldular

Izmir’in Gaziemir ilçesinde, otluk alanda çikan yangin bir oto galerinin lastik deposuna siçradi. Galeri sahibi ve yakinlari park halindeki lüks araçlari kurtarmak için seferber olurken, dumandan etkilenen bir vatandas ise hastaneye kaldirildi. Yangin çok sayida itfaiye ekibinin müdahalesi ile söndürülürken, bölgede sogutma çalismalarina geçildi.

Alevler Lastik Deposuna Siçradi, Lüks Araçlari Kurtarmak Için Seferber Oldular


Yangin, aksam saatlerinde Binbasi Resatbey Mahallesi Akçay Caddesi IZBAN tren raylarina yakin bir noktadaki otluk alanda meydana geldi. Iddiaya göre, otluk alandan alevlerin yükseldigini gören vatandaslar durumu polis ve 112 Acil Saglik ekiplerine bildirdi. Bu esnada alevler Serkan G.’ye ait oto galerinin yaninda bulunan lastik deposuna siçradi. Yüzlerce lastik alev alirken, olay yerine gelen çok sayida itfaiye ekibince alevlere müdahale basladi.



Lüks araçlari alevlerden kurtarmak için seferber oldular

Yangin haberini alan galeri sahibi Serkan G. ve yakinlari da itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, lastik deposuna yakin noktada park halinde bulunan araçlari kurtarmak için seferber oldu. Lüks araçlar güvenli bölgeye çekilirken, iki aracin yangin dolayisiyla zarar gördügü ögrenildi.

Bir kisi dumandan etkilendi

Öte yandan, alevlere müdahale etmek isterken dumandan etkilenen Gökhan A.’ya olay yerinde bulunan saglik ekiplerince müdahale edilirken, itfaiye ekiplerince alevler kontrol altina alinarak söndürüldü. Bölgede sogutma çalismalari yapilirken, yanginin çikis nedeniyle ilgili genis çapli inceleme baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA