Çigli, 5. Pati Dostlari Festivali'ne Hazir

Çigli Belediyesi, tüm canlilarin esit, adil ve güvenli bir yasam sürmesine dikkat çekmek amaciyla baslattigi Pati Dostlari Festivali’nin 5.’sine ev sahipligi yapacak.

Çigli Belediyesinin öncülügünde Türk Veteriner Hekimleri Birligi, Izmir Hayvan Hastanesi, The Maya Family ve Çigli Kent Konseyi Hayvan Haklari Meclisinin katkilariyla düzenlenecek 5. Pati Dostlari Festivali, 5 Haziran Pazar günü Akvaryum Kafe Restoran’da gerçeklestirilecek. Festivalde konser, yarismalar ve spor oyunlarinin yani sira sahiplendirme ve mama dagitimi yapilacak. Çigli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, hayvanseverler ve patili dostlar için “Çilek ve Arkadaslari” isimli oyunu sahneleyecek.

Baskan Gümrükçü: “Ayni gökyüzü altindaki esit canlilariz”

Pati Dostlari Festivali hakkinda degerlendirmelerde bulunan Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Göreve geldigimiz günden bu yana esit haklara ve ortak yasama olan inancimizla ayni gökyüzü altinda yasadigimiz tüm canlilar için hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Özellikle sokak sakinlerimizin beslenme, barinma ve tedavi gibi temel ihtiyaçlarini karsilamaya özen gösteriyoruz. Bu hizmetlerimizin yani sira esit haklar ve ortak yasam konusunda toplumsal farkindaligimizi artirmak adina da Pati Dostlari Festivali’ni düzenliyoruz. Bu yil 5.’sini düzenleyecegimiz Pati Dostlari Festivali’nde birbirinden keyifli aktiviteler hayvanseverleri bekliyor. Tüm Izmirlileri festivalimizde coskumuza eslik etmeye bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA