ZBEÜ Ile Ankara Üniversitesi Arasinda Isbirligi Protokolü

Bülent Ecevit Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi arasinda “Aerobiyolojik Çalismalarda Ortaklik Yapilmasi Konusunda Is Birligi Protokolü” imzalandi.

ZBEÜ Ile Ankara Üniversitesi Arasinda Isbirligi Protokolü
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer ve Ankara Üniversitesin (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’in katilimiyla Ankara Üniversitesi Senato Salonu’nda imzalanan protokol ile her iki üniversite arasinda halihazirda yürütülen Aerobiyolojik çalismalarin resmi bir zemine oturtulmasi amaçlandi.

Imzalanan protokol geregi yapilan isbirliginin iki üniversitenin Aerobiyoloji alaninin tanitilmasi ve bilinirliginin artirilmasina katki sunmasi beklenirken, atmosferik örneklemelerin es zamanli olarak gerçeklestirilmesi hususunda da iki üniversite birbirine her türlü teknik ve bilimsel destegi saglamalari noktasinda fikir birligi sagladi.

Isbirligi protokolüne dair imza töreninin ardindan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e, her iki üniversitenin ortak olarak hazirlamis oldugu kitaplar ile üzerinde AÜ logosu bulunan nostaljik bir radyo hediye edildi.
Kaynak: İHA