Vali Ayhan Ilk Ilçe Ziyaretini Suruç'a Yapti

Sanliurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Suruç’ta bir dizi temaslarda bulunarak esnafa ‘hayirli isler’ dileklerinde bulundu.

Vali Ayhan Ilk Ilçe Ziyaretini Suruç'a Yapti
Sanliurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretlerine Suruç ilçesi ile basladi.

Sabah erken saatlerde ilçeye geçis yapan Vali Ayhan, ilk olarak Suruç Kaymakamligini ardindan Suruç Belediyesini ziyaret etti. Burada Suruç Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Kenan Aktas ve kurum amirleri ile toplanti düzenleyen Ayhan, çalismalar hakkinda brifing aldi. Toplantida kurumlar arasi ortak çalismaya vurgu yapan Vali Ayhan, devletin tüm imkanlari ile Suruç’un her yönden kalkinmasi için vatandasin yaninda yer almaya devam edecegini söyledi.



Gün içerisindeki yogun temaslarina Suruç Ilçe Emniyet Müdürlügü ile devam eden Vali Ayhan daha sonra Suruç merkezinde esnaf ve vatandaslarla bulustu. Güzergahi üzerine vatandaslarin talep ve önerilerini dinleyen Ayhan, esnafi da ziyaret ederek ‘hayirli isler’ dileklerinde bulundu. Sicak görüntülerin yasandigi Suruç temaslarini ilçe merkezinde yer alan aile çay bahçesinde vatandas sohbeti ile sürdüren Ayhan, özellikle gençlerin egitim ve sportif faaliyetlere katiliminin saglanmasi ile kadinlarin sosyal yasam içerisinde daha da aktif yer almasina yönelik imkanlarin arttirilmasini amaçladiklarini ifade etti.

Il Emniyet Müdürü Selçuk Dogus, Il Jandarma Komutani Metin Düz, Il Milli Egitim Müdürü Fevzi Kurt, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hasan Bilici ile Suruç Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Kenan Aktas, Suruç Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Nedim Yaz, Suruç Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’in da eslik ettigi ziyaretler ile Suruç temaslarini tamamlayan Vali Salih Ayhan, daha sonra Birecik Ilçesine geçis yapti.
Kaynak: İHA