Topaloglu Açiklamasi '2023 Yolunda Durmadan, Yorulmadan Çalismaya Devam Edecegiz'

19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, ilçede 10’larca projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “2023 yolunda durmadan, yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.

Topaloglu Açiklamasi '2023 Yolunda Durmadan, Yorulmadan Çalismaya Devam Edecegiz'
AK Parti 19 Mayis Ilçe Baskanligi tarafindan 90. Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi Gerçeklestirildi. 19 Mayis Belediyesi Toplanti ve Dügün Salonunda gerçeklesen toplantida konusan 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, “2019 yerel seçimlerinden itibaren ilçemizde, hükümetimiz ve belediyemiz olarak onlarca projeyi hayata geçirdik ve çalismalara da devam ediyoruz. 2023 yolunda durmadan yorulmadan çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Projelerden bahseden Baskan Topaloglu, “19 Mayis Devlet Hastanemiz, Yörükler ve Dereköy Dügün Salonlarimiz, 19 Mayis Barajimiz, okullarimiza kazandirdigimiz hali saha spor tesislerimiz, yari olimpik yüzme havuzumuz, kapali tenis kortumuz, dogalgaz çalismalarimiz, köy konaklarimiz, çocuk oyun parklarimiz, kütüphane ve bilgi evimiz, yöresel ürünler pazar yerimiz, parke yol ve beton yol çalismalarimiz, okul ve camilerimize çevre düzenlemelerimiz, ücretsiz otopark alanlarimiz, sehitlik düzenlememiz tamamladigimiz projelerimizden bazilari. Kültür Merkezimiz, Çocuk Trafik Egitim Parkimiz, TOKI Çalismalari, Engiz Deresi Köprü çalismalari devam ederken, Dere Kenari Peyzaj Projemiz, Ilçe Jandarma Komutanligi yeni hizmet binasi, Tarihi Ahsap Cami restorasyon çalismalari için ise proje çalismalarimiza devam ediyoruz. Devlet Su Isleri ve SASKI Genel Müdürlügü tarafindan çalismalarinin devam ettigi içme suyu aritma tesisimiz ise bu yil içerisinde faaliyete geçecek ve artik evlerimizden memba kalitesinde su içmeye baslayacagiz” seklinde konustu.

Sosyal ve kültürel etkinliklerinde devam ettigini belirten 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, “12-15 Mayis tarihlerinde Istanbul’da düzenlenen Samsun Tanitim Günleri’nde ilçemiz adina stant açarak, ilçemizin tarim ve turizm açisindan tanitimini gerçeklestirdik. 15-21 Agustos tarihlerinde TEKNOFEST Karadeniz kapsaminda Samsun Üniversitemizin ilçemizde bulunan Ballica Kampüsünde gerçeklestirilecek olan ‘Savasan IHA Yarislari’ TEKNOFEST 2022’nin Samsunumuzdaki tek yarismasi olacak. 9-11 Eylül tarihlerinde Nebiyan Doga Festivalimizi gerçeklestirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA