Pençe-Kilit Operasyonu Sehidi Onur Dogan Son Yolculuguna Ugurlandi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çikan çatismada sehit olan Piyade Uzman Çavus Onur Dogan, köyünde kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Pençe-Kilit Operasyonu Sehidi Onur Dogan Son Yolculuguna Ugurlandi


Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çikan çatismada 24 yasindaki Piyade Uzman Çavus Onur Dogan sehit oldu. 4 senedir uzman çavus olarak görev yapan Dogan, üç ay önce Dilara Erensayim ile nisanlanmisti ve seneye dügün yapacaklardi. Üç çocuklu ailenin en küçük çocugu olan Dogan için bugün köyü Berçinçatak’ta cenaze töreni düzenlendi.

Berçinçatak Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine sehidin annesi Serife Dogan, babasi Eyüp Dogan, iki abisi, nisanlisi Dilara Erensayim ve aile yakinlarinin yani sira, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Ankara Valisi Vasip Sahin, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Sahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskan Yardimcisi Yasar Yildirim, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskanvekili Levent Gök, IYI Parti Ankara Il Baskani Yetkin Öztürk, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici de katildi.

Piyade Uzman Çavus Onur Dogan ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan top arabasina bindirilerek son yolculuga ugurlandi.
Kaynak: İHA