Ortaokul Ögrencilerinin Hazirladigi Bilim Fuarinin Açilisi Yapildi

Bayburt’ta Sehitler Ortaokulu ve Imam Hatip Ortaokulunun hazirlamis oldugu Bilim Fuari’nin açilisi yapildi.

Ortaokul Ögrencilerinin Hazirladigi Bilim Fuarinin Açilisi Yapildi
Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar, Sehitler Ortaokulu ve Imam Hatip Ortaokulu ögrencilerinin Konferans Salonundaki “Resim Sergisi”ni inceledikten sonra Bilim Fuari”nin açilisini yapti.

Sehitler Ortaokulu ve Imam Hatip Ortaokulunun hazirlamis oldugu fuari inceleyen Il Milli Egitim Müdürü Tomar, çalismalari yakindan inceleyerek ögrencilerden bilgi aldi.

Tomar, ardindan Milli Egitim Bakanliginin Din Ögretimi Genel Müdürlügünce hazirlanan Egitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Projesi bünyesinde Sehitler Imam Hatip Ortaokulunun kurmus oldugu “El Cezeri’nin Izinde Gelecegin Pesinde: Robokod STEM Merkezi”nin açilisini yapti.

Sehitler Ortaokulu ve Imam Hatip Ortaokulunun düzenledigi etkinliklere katilan Milli Egitim Müdürü Tomar’a, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Serdar Salik, Sube Müdürleri Isa Akgün, Muammer Simsek, Dursun Yesil, Ramazan Demir ve Ali Aktas eslik etti.

Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar; resim sergisi, fuar ve STEM’in kurulmasinda emegi geçen tüm ögrencilere, ögretmenlerine ve okul yöneticilerine tesekkür ederek kendilerine basarilar diledi.
Kaynak: İHA