Esnafla Vatandasin Kavgasi Meydan Muharebesine Döndü

Erzurum’da bir kisi telefonunun sarj soketi yapilmadigi için girdigi is yerinde terör estirdi. Esnafin vatandasla kavgasi is yeri disina tasinca ortalik meydan muharebesine döndü. Kavgayla ilgili 1 kisi gözaltina alindi.

Esnafla Vatandasin Kavgasi Meydan Muharebesine Döndü
Alinan bilgilere göre bir kisi telefonunun sarj soketi yapilmadigi için Cumhuriyet Caddesinde bulunan Cumhuriyet Is Merkezindeki E.T. ve M.T.’ye ait is yerine geldi. Telefon sarj soketini yapmak için 20 TL isteyen is yeri sahipleriyle anlasamayan vatandas hakaret ederek is merkezinden çikti. Daha sonra tekrar is yerine gelen vatandas is merkezindeki esnafa hakaret etmeye devam etti. Esnaf ve vatandasin sözlü tartismasi disarida tekme ve yumruklu kavgaya dönüstü. Olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Meydan muharebesine dönen kavgayi polis ekipleri güçlükle ayirdi.

Is yeri sahibinin oglu Halil Ibrahim Tigis, “Karsilikli olarak atistilar amcamla. Karsidaki sahis sarj soketine sebep burada kavga çikardi. 20 TL degerindeydi. Amcama gözlügünü biraktirdi sonra amcama vurdu. Amcam da kendimi koruma amaçli bu sefer ona vurunca karsilikli kavga çikti. Kavga çikinca babam da, amcam yere düsünce onu ayirmaya çalisti. Ayirdiktan sonra bu sefer babama vurdu. Babama vurduktan sonra babam da ona vurdu. Sonra kaçti, küfür falan etti bize. Agza alinmayacak kelimeler söyledi.

Pasajin ortasinda bütün halka hakaretler yagdirdi. Bunu duyan pasaj halki ise bu sefer adama müdahalede bulundu. Adam da karsilikli olarak bu sefer bize müdahalede bulundu. Tekrar disariya dogru kaçarken pasajdaki bir abimiz yakaladi. Karsilikli olarak kavgaya tutustular” diye konustu.

Kaynak: İHA