Efeler Belediyesi 4'Üncü Hanimevi'ni Hizmete Açti

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, ilçeye 4’üncü Hanimevi’ni kazandirdi. Efeler Mahallesi’nde coskulu bir törenle hizmete giren Hanimevi’nin açilisina Efeler halki yogun ilgi gösterdi.

Efeler Belediyesi 4'Üncü Hanimevi'ni Hizmete Açti


Efeler’i marka kent yapma hedefiyle her ay açilis gerçeklestiren Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in kadinlar için projelendirdigi Hanimevi’nin sayilari artti. Kadinlarin sosyallesmek için tercih ettikleri Hanimevleri’nin dördüncüsü, Efeler Mahallesi Izmir Bulvari Sehit Jandarma Er Fatih Çaybasi Parki’nda düzenlenen törenle hizmete açildi.

Efeler halkinin yogun ilgi gösterdigi açilis törenine; Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, esi Günes Atay, Efeler Belediyesi’nin meclis üyeleri, birim müdürleri, kentteki sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu da açilis dolayisiyla Baskan Atay’a tebrik mesaji gönderdi.

Açilis törenine katilan vatandaslarin yogun alkislariyla konusmasina baslayan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, seçimden önce verdigi sözlerin hepsini yerine getirmek için çaba sarf ettigine dikkat çekerek “Bugün burada bir sözümü daha yerine getirmenin onurunu ve gururunu yasiyorum. Efeler’imize kazandirdigimiz tüm merkezlerimizi, çalismalarimizi sizin sayenizde yaptim, esas siz alkisi hak ediyorsunuz. Size çok ama çok tesekkür ederim. Hanimevlerimizi kadinlar için yaptik. Kadinlarin mutlu olmasini istiyorum, özgür olmasini istiyorum, ekonomik bagimsizligina kavusmasini istiyorum, onlarin sosyallesmesini istiyorum çünkü kadinlarimiz mutlu olursa inanin aile mutlu olur, toplum mutlu olur ve ülkedeki kargasalar sona erer. Bu nedenle toplumda kadinin yeri çok önemlidir. Görevimiz onlari mutlu kilmak, mutlu olmalarini saglamak. Bu da biz yerel yöneticilerin görevi. Hanimevlerimizin dördüncüsü bu. Umurlu’daki, Çestepe’deki, Zafer Mahallesi’ndeki Hanimevlerimize de gidin, görün. Bu projelerin aslinda ne kadar büyük bir ihtiyaç oldugunu, ne kadar büyük bir ihtiyaci karsiladigini göreceksiniz. Efeler Hanimevi’mizin hepimize, Efeler halkina, kadinlara hayirli olmasini diliyorum. Beni yalniz birakmadiginiz için hepinize çok ama çok tesekkür ediyorum. Sag olun, var olun” dedi.



“Efeler halki tüm bu güzelliklerin farkinda”

Açilista kadinlar adina konusma yapan Aysel Demirkol ise “Efeler’de yasayan bir insan olarak Efeler Belediye Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’in gerçeklestirdigi birbirinden degerli ve insancil projeleri görmekten dolayi gurur ve mutluluk duyuyorum. Sadece kadinlarin çalistigi yüzde 100 Kadin Emegi Tarimsal Ürün Fabrikasi’ni duyunca hepimiz heyecanlandik. Otizmli bireyler için yapilan Türkiye’nin en donanimli Otizm Yasam Merkezi’ni duyunca, o aileler ile birlikte heyecanimiz katlandi. Birçok mahallede açilan Kitap Kafelerin, ailelerde ve çocuklarimizda yasattigi heyecani anlatmama gerek bile yok. Efeler halki tüm bu güzelliklerin farkinda. Ne mutlu ki tüm hayallerimizi gerçeklestiren bir belediyemiz ve belediye baskanimiz var. Efeler Hanimevi’miz hepimize hayirli olsun. Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’a ve bu projede emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum” dedi.



Konusmalarin ardindan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, davetliler ve törene katilanlarla birlikte kurdeleyi kesip 4’üncü Hanimevi’ni hizmete açarken beraberindeki heyet ile birlikte Hanimevi’ni gezdi.
Kaynak: İHA