2 Kisinin Öldügü Silahli Kavgayla Ilgili 1 Zanli Tutuklandi

Gaziantep’te alacak verecek meselesi nedeniyle pompali tüfeklerin kullanildigi ve 2 kisinin hayatini kaybettigi kavga ile ilgili adliyeye sevk edilen 2 zanlidan 1’i tutuklandi. Diger zanli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Gaziantep’te, 23 Mayis Pazartesi günü Sahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi 242 Nolu Sokak’ta meydana olayda alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli olan iki grup arasinda tartisma çikmis ve kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüserek iki grup birbirine pompali tüfekle ates etmisti. Kavga sirasinda pompali tüfekten çikan saçmalarin isabet ettigi Cuma Arar ile Mehmet Polat olay yerinde hayatini kaybetmis, Hüseyin T. isimli sahis ise agir yaralanmisti.

Adliyeye sevk edilen 2 zanlidan 1’i tutuklandi

Iki kisinin ölümüyle sonuçlanan kavganin ardindan genis çapli çalisma yapan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olayla T.I. ve A.A. isimli iki sahsi yakalayarak gözaltina almis ve zanlilar emniyette tamamlanan sorgularinin ardindan adli mercilere sevk edilmisti. Adliyeye sevk edilen zanlilardan T.I. tutuklanirken A.A. isimli sahis ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA