Sokak Ortasinda Çatismislardi, 7 Kisi Kiskivrak Yakalandi

Kocaeli’de iki grup arasinda çikan silahli biçakli kavgada bir kisi hayatini kaybetmis 3 kisi de yaralanmisti. Olaya karisan 7 sahis polis ekipleri tarafindan 2 tabancayla beraber yakalandi.

Sokak Ortasinda Çatismislardi, 7 Kisi Kiskivrak Yakalandi
Olay, dün saat 18.30 siralarinda Gölcük ilçesine bagli Sehitler Mahallesi Malazgirt Caddesi 4429 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasinda iki grup arasinda bilinmeyen bir sebeple tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen kavgada Osman Akyol (36), esi Hanife Akyol (32) ve kardesi Ömer Akyol (30) silahla vurularak yaralandi. Diger gruptan oldugu ögrenilen Ismail S. ise biçaklanarak yaralandi. Yaralanan kisiler kanlar içinde kalirken, sesleri duyan vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar, saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Osman Akyol dün hayatini kaybetti, diger yaralilarin tedavisi ise hala devam ediyor.

Çalisma baslatan polis ekipleri, olaya karisan Ö.Y., S.Y., I.Y., I.K., Ö.Y., G.Y. ve S.D. isimli 7 süpheliyi 2 tabancayla birlikte yakaladi.
Kaynak: İHA